• Nederlands
  • Duitsland
  • Engels

Offerte

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat!

Offerte aanvragen

USP Display

Specialist in kartonnen displays en verpakkingen

Displays en verpakkingen van USP Display springen in het oog door creativiteit, originaliteit en communicatiekracht. En zo hoort het ook, steeds vaker valt de aankoopbeslissing pas op de winkelvloer.

USP Display ontwerpt met de wens van de klant als uitgangspunt. Onze mensen zijn "gek op karton", maar we kunnen uiteraard ook verschillende materialen combineren. Net zoals we diverse grafische technieken kunnen toepassen.
Persoonlijk contact staat bij ons voorop en niets is ons te gek. U krijgt bij ons snel respons en we werken volgens het motto een woord is een woord en afspraak is afspraak. Korte lijnen, stipte levering en geen poespas.

Over de streep

USP Display helpt u de klant over de streep te trekken. Dankzij onze jarenlange ervaring in concept, creatie, productie en distributie van displays bieden wij u ongekende verkoopbevorderende mogelijkheden.
USP Display levert het complete gamma aan POS-materialen:
vloerdisplays, palletdisplays, toonbankdisplays, metalen en houten displays, kunststof displays, moving displays, life-size figuren, showcards, wobblers, banners, verpakkingen, koffers, presentatiemappen, etcetera.

USP Display steunt: